HIGH-END PENTHOUSE COMPLEX MET 5 STERREN SERVICE
Welcome to Amsterdam's most prestigious address

High-end penthouse complex met vijfsterrenservice

Een magistraal gebouw op de beste plek van de stad. Uw penthouse of appartement precies zoals u het wilt. Waar u geniet van de service en faciliteiten van een vijfsterrenhotel. Projecten als deze bestonden tot nu toe eigenlijk alleen in New York, Monaco, Hong Kong of Londen. Maar dit is úw Amsterdam.

Hoe levendig het bruisende stadscentrum ook is, in uw woning hoeft u daar niets van te merken. Dankzij de bouwkwaliteit en het materiaalgebruik heerst hier absolute rust. Op deze locatie past geen compromis: bij elke keuze gaan we simpelweg voor het beste.

De huidige planopzet is gebaseerd op 1 zeer royaal penthouse en een tiental appartementen variërend in grootte van 127m2 tot 232m2 (of zelfs 449)m2, afhankelijk van de door u gewenste indeling. Zo creëert u uw eigen droomappartement in dit majestueuze complex.

Naast DAM3 staat het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Exclusief voor bewoners van DAM3 biedt dit hotel een vijf sterren service met onder andere valet parking en een privé butler service.

VORSTELIJK WONEN
VORSTELIJK WONEN

DAM3 penthouse

Eén penthouse van 1.070m2 exclusief terras van 185m2. Dat is ongekende weelde op een plek waar woonruimte uiterst schaars is. Vanaf uw terras geniet u van een boeiend uitzicht over de historische omgeving.

DAM3 appartementen

Appartementen van 127m2 tot 232m2, desgewenst samen te voegen tot 262m2 of zelfs 449m2 maken het leven in Amsterdam uiterst comfortabel. Op deze plek geniet u van alles dat u kunt vragen van een wereldstad, inclusief absolute rust. Dankzij de glazen pui, die u volledig kunt openschuiven, wordt binnen buiten en buiten binnen. U laat u de energie van het plein alleen binnen als u dat wilt.

MAJESTUEUS UITZICHT DAM3
MAJESTUEUS UITZICHT DAM3

Eén van de meest exclusieve locaties in Europa

In het hart van de wereldberoemde grachtengordel. Aan een plein met het Koninklijk Paleis Amsterdam, het ontvangstpaleis van de Koning der Nederlanden. Tussen Grand Hotel Krasnapolsky en De Bijenkorf; de Nederlandse Harrods.

Het pand op de DAM3, in 1989 gebouwd als imposant hoofdkantoor, wordt omgebouwd onder de creatieve leiding van Cees Dam. Deze internationaal vermaarde architect staat bekend om zijn imponerende ontwerpen. In 2007 werd hij geridderd voor zijn bijdrage aan de architectuur en cultuur als onderdeel van een duurzame samenleving.

De kunst van de Gouden Eeuw in de Hermitage, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Het wereldberoemde Anne Frank Huis, monument ter nagedachtenis aan de Tweede Wereldoorlog.

De grootse voorstellingen en concerten in het Koninklijk Theater Carré en Koninklijk Concertgebouw. Het bruisende stadsleven in en rondom het Vondelpark. En zeven restaurants met Michelinsterren. Alles binnen een straal van 2km rond uw woning.

Bent u in de markt voor de mooiste appartementen of penthouses van Nederland? Zoek dan niet langer.

Wilt u meer informatie over dit project ?

Graag sturen wij u meer informatie. Hierin staan onder meer plattegronden, prijzen en foto’s. Per e-mail houden we u op de hoogte van dit uitzonderlijke project.
We behandelen elke aanvraag met uiterste discretie en gaan zorgvuldig met uw gegevens om. U kunt zich te allen tijde uitschrijven voor het ontvangen van updates.
DAM3 wordt gerealiseerd door
Bouwmaatschappij Verwelius